Leveringsvoorwaarden

De boeken

De door Bladmuziekwijzer.nl aangeboden boeken zijn gebruikte exemplaren welke, tenzij anders vermeld, in redelijke tot goede staat verkeren.
De boeken zijn ingedeeld naar kwaliteitsklasse. In de catalogus wordt de algemene staat van het boek aangegeven (1=uitstekend, 2=goed, 3= redelijk). Nadere details (zoals in de boeken bijgeschreven notities) worden niet vermeld.
De prijs wordt bepaald door kwaliteit en zeldzaamheid van het boek.

Bij de omschrijving worden eventuele bijzonderheden vermeld, bijvoorbeeld of het een partituur-uitgave betreft of dat het boek losse partijen bevat.

Het aantal opgegeven pagina's betreft, in geval van meerdere partijen, het aantal pagina's van de grootste partij.
 

Betaling

De verkoopprijs staat bij de boeken aangegeven.
Deze verkoopprijs is inclusief verpakkingsmateriaal, en exclusief portokosten.

Portokosten binnen Nederland bedragen €1,85 per bestelling. Voor verzendingen naar het buitenland worden de werkelijke portokosten berekend; u ontvangt een aangepaste factuur via de mail.

Zodra een bestelling geplaatst is, sturen wij een ontvangstbevestiging naar het door u opgegeven emailadres.   Na deze bevestiging worden de boeken veertien dagen voor u gereserveerd. In bijzondere gevallen, bijvoorbeeld in de vakantieperiode, kan deze termijn, na overleg, worden verlengd tot maximaal twee maanden. Binnen deze termijn dient het verschuldigde bedrag op onze rekening te zijn bijgeschreven.
Betalingen van boeken en portokosten kunnen uitsluitend plaatsvinden door overschrijving naar het in de ontvangstbevestiging vermelde rekeningnummer.

Indien u niet tevreden bent met uw aankoop, dan kunt u de betreffende boeken binnen 10 dagen retourneren. Wij storten dan het aankoopbedrag naar u terug.
 

Verzending

De bestelling wordt zo spoedig mogelijk verstuurd na ontvangst van de betaling, als regel op dezelfde (werk)dag. U krijgt hiervan bericht per email.
Aan de verpakking en adressering van de bestelling wordt de grootst mogelijke zorg besteed.
Bladmuziekwijzer acht zich niet aansprakelijk voor zoekgeraakte of te laat afgeleverde zendingen, maar zal alle medewerking verlenen (zoals melding en/of navraag bij TPG Post) om de zending op te sporen. De zendingen zijn niet verzekerd en zijn voor risico van de besteller.
Indien de besteller dit wenst kan de bestelling aangetekend worden verzonden. 

© 2017 Bladmuziekwijzer.nl | Ontwikkeling: Simply Soft